Trädgårdsmästare Evers 

Tjänster

Hur kan jag hjälpa dig?
Utöver de fysiska tjänster jag räknar upp nedan så kan du också boka mig för digitala tjänster såsom personlig rådgivning, kurser, föreläsningar och trädgårdsdesign på distans via https://HelpMeUp.se/e/jennyevers

Trädgårdsdesign och rådgivning
Jag hjälper privatpersoner, företag, skolor och bostadsrättsföreningar att få en vacker och funktionell utemiljö.
Kontakta mig om du har ett projekt du behöver hjälp med.

Föreläsningar
Jag har bred kompetens inom trädgård, odling på friland och i växthus samt arbetslivsinriktad rehabilitering genom trädgårdsarbete och odling. Jag kan anpassa mina föreläsningar både till innehåll och kunskapsnivå enligt dina önskemål. Kontakta mig för offert och för att diskutera innehåll.

Exempel på innehåll: Trädgårdsdesign, trädgårdens skötsel, ekologisk odling, täckodling, läkande trädgård, skolträdgård/förskoleträdgård, växter för särskilda förhållanden.

Kurser
Vill du och dina vänner gå en trädgårdskurs?
Mejla mig din intresseanmälan med kontaktuppgifter och önskemål om innehåll. Jag anpassar gärna kursplanen efter era önskemål.
Kurs i trädgårdsdesign :
Trädgårdsdesign för nybyggare. Planera din trädgård och gör rätt från början. Kunskap och vägledning för en vacker och lättskött trädgård att trivas i.
Förnya din befintliga trädgård. Kunskap och vägledning för att du ska kunna skapa en vacker och lättskött trädgård att trivas i.
Kurs i trädgårdens skötsel:
En plan för trädgårdens skötsel under ett år, plantering, ogräs, hur skötseln kan underlättas. Kan innehålla praktiska moment hemma hos deltagare, t ex beskärning.
Kurs i ekologisk odling:
Jord och jordförbättring, näringsämnen, täckodling, köksträdgårdsodling, odlingsbäddar, ogräs, skadedjur, odling av sommarblommor och perenner, frösådder och sticklingar, ympning av äppelträd.
Kurs om skolträdgårdar/förskoleträdgårdar:
Barns behov av god utemiljö, funktionell design, säkerhet, lekplatser, utomhuspedagogik, hållbarhet, odla ekologiskt, odla med barn. Vägledning för pedagoger som vill starta trädgårdsprojekt.

Skötsel
Jag utför skötseluppdrag i mån av tid och prioriterar de kunder som jag hjälpt med trädgårdsdesign.

Anläggning
Om du vill kan jag hjälpa dig hela vägen från trädgårdsritning till färdig trädgård. Jag samarbetar med duktiga trädgårdsanläggare och tillsammans färdigställer vi din trädgård på ett professionellt sätt. Vill du anlägga trädgården på egen hand hjälper jag dig om du behöver goda råd under processen.

Trädgårdsmästare Evers

jenny.evers@ telia.com
070-311 19 14
Företaget har F-skattsedel