Trädgårdsmästare Evers 

Om företaget

Jag heter Jenny Evers och det är jag som är Trädgårdsmästare Evers.

Jag är utbildad trädgårdsmästare och har även en högskoleutbildning inom pedagogik. Tidigare arbetade jag som lärare inom odling på friland och i växthus. Jag har även arbetat länge med Grön rehabilitering dvs. arbetslivsinriktad rehabilitering genom natur-och trädgårdsaktiviteter.

Jag arbetar främst med trädgårdsdesign i mitt företag men erbjuder även tjänster som rådgivning, föreläsningar, skötsel- och anläggningsuppdrag till både privatpersoner och företag.

Jag vill att du ska älska din nya trädgård och jag hjälper dig att forma den så att den passar dig och din livsstil. Jag vill också att trädgården ska ge dig återhämtning och glädje samt öka värdet på din fastighet.

Av mig kan du förvänta dig ett professionellt bemötande och pedagogiska presentationer. Dessutom delar jag med mig av kunskap på ett glatt och inspirerande sätt.

Min kunder återfinns bland annat i Västernorrland där jag numera bor och i Västerbotten där jag bott och arbetet tidigare. Jag hjälper även dig som bor i övriga Sverige, då på distans via onlinemöten.

Jag ser fram emot att hjälpa dig med din trädgård!

Välkommen att höra av dig med dina funderingar kring trädgård och trädgårdsdesign.

Trädgårdsmästare Evers

jenny.evers@ telia.com
070-311 19 14
Företaget har F-skattsedel